Contact

Vragen? Stel ze hier! Opmerkingen? Vertel ze me hier! Mis je een recept? Ik stuur het je graag! Wil je iets lekkers of iets leuks delen? Laat het me hier weten!


BIJVOORBEELD: Je mist een recept van een gerecht waar ik je lekker mee heb gemaakt…

Als Cooking Conductor bij BBQ 52 ben ik louter voor mijn plezier bezig als hobbykok. Maar niet alleen de Big Green Egg rookt, onze kachel moet ook blijven roken… 😉 Soms zijn er dus periodes dat mijn ondernemende werk als dirigent of opdrachten in marketing/communicatie mij wat meer opeist. Uiteraard blijf ik dan wel buitenkoken, maar heb niet altijd de tijd om daar uitgebreid verslag van te doen en laat ik -bijvoorbeeld- de recepten (nog) achterwege. Die publiceer ik dan wat later. Mocht je echter toch al staan te popelen om het zelf uit te gaan proberen, laat het me dan weten: ik stuur het je graag alvast in ongeredigeerde vorm!

Dit en alle andere vragen die betrekking hebben op mijn avonturen als Cooking Conductor kun je natuurlijk doen op mijn Facebook pagina, maar je kunt ook hier direct reageren. Waar koop je dat rare ingrediënt? Mijn recepten van gepubliceerde gerechten. Of gewoon een foutje die je constateert. Ik ben immers ook maar een mens… 😃